Geamul termoizolant tip STITHERM este produs in atelierele proprii, cu o linie moderna de productie, cu materii prime si materiale de inalta calitate.
Produsele noastre se executa la comanda si incearca sa satisfaca cele mai diverse doleante ale clientilor, de la forma aleasa, la tipurile de sticla, la grosimea geamului termoizolant, la conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca. (izolare termica, fonica).

Clientii nostri pot alege cele mai variate tipuri de sticla:
sticla float clara,
colorata in masa (gri, bronz, albastru),
reflexiva (clar, gri, bronz, albastru),
ornamentala (Kura bronz si galben, krizet, crepi, nordic, flutes, etc),
sunergy
armata
antiefractie,
Low-e,
sablata
existente in stoc sau pe comanda pentru lucrari speciale si foarte mari.
Sticla importata este Glaverbel - Belgia, Cehia, disponibila in cele mai diverse grosimi si combinatii coloristice.

Cateva caracteristici ale geamului termoizolant STITHERM:
coeficient de transfer termic, U-value, (intre 2,8 W/mp*K pentru geam.termoizolant cu sticla float clara); (pana la 1,3 W/mp*K - pentru geam termoizolant cu sticla Low-E)
imbunatatirea coeficientului de transfer termic la valoarea de 1,1 W/mp*K se face prin introducerea gazului inert ARGON.
pentru imbunatatirea coeficientului de izolare fonica se foloseste sticla de grosime mai mare (6-8 mm) sau/si introducerea unui amestec de gaze
Tehnologia folosita permite realizarea diferitelor forme constructive: rotunde, trapezoidale, triunghiulare.

In afara de produsele clasice, se pot realiza si produse speciale:In ultima perioada, analizand performantele energetice ale geamurilor termoizolante, specialistii au ajuns la concluzia ca, in afara coeficientului de transfer termic, este foarte important si factorul solar (SF) - (adica energia solara totala transmisa prin transmisie directa, energia reradiata si cea absorbita). Pentru imbunatatirea factorului solar, recomandam un geam termoizolant special tip Sunergy, ale carui proprietati diminueaza patrunderea caldurii solare din exterior si nu lasa sa iasa caldura din interior.

De asemenea, oferim sisteme de ventilatie naturala, solutii care contribuie la micsorarea si chiar eliminarea umiditatii din spatiile inchise (in special apartamente) si asigura o ventilare permanenta a acestora.

Serviciile pe care firma noastra le ofera clientilor completeaza gama de produse:
transport gratuit in Bucuresti, cu programare prealabila
modificari si reparatii ale unor geamuri termoizolante deja livrate
incarcarea geamurilor comandate in millocul de transport al beneficiarului
asistenta tehnica de specialitate pentru alegerea variantei optime de geam termoizolant, in functie de cerintele beneficiarilor.